Pozrite sa,

ako sa stavala naša pekáreň.

Prestavba začala v septembri 2019.
Stavba bola skolaudovaná v júli 2020.
(ZMENA TEXTU!)

Prvotná myšlienka sa zrodila u nás doma.

Celiakia a pšeničná alergia boli diagnózy a v spojitosti s životnou filozofiou zdravého stravovania boli štartérom.

Podľa štatistík Celiac.com sa odhaduje, že intoleranciou na lepok trpí 1 z 133 ľudí.

A tak jedného pekného dňa sme otvorili bezlepkovú pekáreň kde pre Vás dennodenne pečieme čerstvé bezlepkové chlebíky, koláčiky, cestoviny a vynikajúci hrachový tempeh. Nielen Pre Vás ktorí trpíte intoleranciou ale aj pre tých ktorí preferujú nákup zdravých a overených potravín.

Naše cestoviny sú prirodzene bezlepkové a vegánske bez pridaných farbív a zo 100 % hrachových múk. Chlebíky sú bezlepkové v spojení s prirodzene bezlepkovými múkami a taktiež vhodné pre vegánov.

A v neposlednom rade Tempeh, typický vegánsky produkt , ktorý vyrábame z čisto slovenského hrachu a podporujeme tým slovenských pestovateľov.